Nyelv:
Magyar
ISO-9001 ISO-22000 ISO-9001
6100 Kiskunfélegyháza, Molnártelep X. 88/B. Telefonszám: +3676461180 E-Mail: info@busakft.hu www.busakft.hu Rendelésfelvétel: legkésőbb a kiszállítás megelőző napon, déli 12 óra.

Rólunk

A BUSA Kft. alapjait 1990-ben raktuk le azzal a célkitűzéssel, hogy a dél-magyarországi terület cukrászati és sütőipari vállalkozásainak alapanyag-ellátását megvalósítsuk, rendszeressé tegyük, valamint szakmai segítséget nyújtsunk a folyamatosan változó speciális anyagok gyakorlati felhasználásához.

A kezdeti visszafogott érdeklődést hamarosan felváltotta a tevékenységünk iránt markánsan megfogalmazódó igény. Mind az alapanyag előállítók, mind az alapanyag felhasználók felismerték, hogy munkánk fontos szerepet tölt be a köztük lévő kapcsolat térbeli és időbeli zökkenőmentes lebonyolításában.

E mérföldkőnek tekinthető felismeréstől a kezdetekben egyéni vállalkozás dinamikus fejlődésnek indult és a tulajdonképpeni BUSA Kft. 1992-ben alakult meg, családi vállalkozás keretében. Ma 2013-ben Cégünk 24 alkalmazottal és 12 teherautóval áll rendelkezésére közel 800 partnerünknek, túrajárataink pedig lefedik Jász-Nagykun, Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyéket.

Cégünk a klasszikus kereskedelmi munkán túlmutatva úttörő szerepet vállalt és vállal ma is az új termékek, korszerű technológiák széles körű megismertetésében és bevezetésében.

Fennállásunk óta partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük árukészleteinket és ennek köszönhetően ma már közel 2400 féle terméket tudunk napi rendszerességgel kiszállítani 4000 négyzetméter alapterületű raktárunkból.

Elértük, hogy a legtöbb hazai illetve külföldi gyártó céget disztribútori vagy márkakereskedői szinten képviseljük területünkön, így szinte semmilyen bevezetett alapanyag azonnali szállítása nem okoz fennakadást. Elmondhatjuk, hogy raktárainkban a legalapvetőbb tömegcikkektől a legkurrensebb apróságokig szinte minden megtalálható. Ezért is kérjük meg minden vásárlónkat, hogy néha keressen fel bennünket, tájékozódjon választékunkról, mert egy prospektusból vagy árlistából nem derül ki egy-egy anyag minden tulajdonsága.

Üzletkötéseink során mindig a kölcsönösen előnyös megoldásokra, a pontos elszámolásra, egymás megbecsülésére törekszünk ami a hosszú távú együttműködés biztos pillére.

Cégünk ma 21. éve van piacon, számos olyan vevőnk van aki fél évtizede partnerünk. E vásárlókör naponta teszteli képességeinket, tisztességünket és bátran kijelenhetjük, hogy e folyamatos vizsgáztatás soha nem hozott negatív eredményt semmilyen szempontból. Erre büszkék vagyunk és leszünk, mert ez a mi erkölcsi tőkénk, a jövőbeni üzleteink záloga.

Megköszönjük, ha alapanyagai beszerzésével Cégünket bízza meg.
További munkájához sok sikert és kitartást kívánunk.

Főoldal | Rólunk | Letöltések | Termékeink | Partnerbelépés | Aktuális ajánlatok | Kapcsolat | GYIK
FŰSZER Bors fekete őrölt 250 gr. SM
FŰSZER Bors fekete őrölt 250 gr. SM
Ár: 550,-Ft + Áfa
csom.
Papírzacskó 1,5 kg 1000 db/#
Papírzacskó 1,5 kg 1000 db/#
Ár: 5.525,-Ft + Áfa
#
Vajkrém Magyaros 1 kg Hajdú
Vajkrém Magyaros 1 kg Hajdú
Ár: 1.050,-Ft + Áfa
kg
Ásványvíz 1,5 l mentes Szentkirályi
Ásványvíz 1,5 l mentes Szentkirályi
Ár: 80,-Ft + Áfa
db
Tészta Lúdgége 8 toj. 10 kg/zs Izsáki
Tészta Lúdgége 8 toj. 10 kg/zs Izsáki
Ár: 10.655,-Ft + Áfa
zsák