Nyelv:
Magyar
MARTON 9001 MARTON FSSC 22000H ISO-9001
6100 Kiskunfélegyháza, Molnártelep X. 88/B. Telefonszám: +3676461180 E-Mail: info@busakft.hu www.busakft.hu Rendelésfelvétel: legkésőbb a kiszállítás megelőző napon, déli 12 óra.

Rólunk

A BUSA Kft. alapjait 1990-ben raktuk le azzal a célkitűzéssel, hogy a dél-magyarországi terület cukrászati és sütőipari vállalkozásainak alapanyag-ellátását megvalósítsuk, rendszeressé tegyük, valamint szakmai segítséget nyújtsunk a folyamatosan változó speciális anyagok gyakorlati felhasználásához.

A kezdeti visszafogott érdeklődést hamarosan felváltotta a tevékenységünk iránt markánsan megfogalmazódó igény. Mind az alapanyag előállítók, mind az alapanyag felhasználók felismerték, hogy munkánk fontos szerepet tölt be a köztük lévő kapcsolat térbeli és időbeli zökkenőmentes lebonyolításában.

E mérföldkőnek tekinthető felismeréstől a kezdetekben egyéni vállalkozás dinamikus fejlődésnek indult és a tulajdonképpeni BUSA Kft. 1992-ben alakult meg, családi vállalkozás keretében. Ma 2013-ben Cégünk 24 alkalmazottal és 12 teherautóval áll rendelkezésére közel 800 partnerünknek, túrajárataink pedig lefedik Jász-Nagykun, Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyéket.

Cégünk a klasszikus kereskedelmi munkán túlmutatva úttörő szerepet vállalt és vállal ma is az új termékek, korszerű technológiák széles körű megismertetésében és bevezetésében.

Fennállásunk óta partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük árukészleteinket és ennek köszönhetően ma már közel 2400 féle terméket tudunk napi rendszerességgel kiszállítani 4000 négyzetméter alapterületű raktárunkból.

Elértük, hogy a legtöbb hazai illetve külföldi gyártó céget disztribútori vagy márkakereskedői szinten képviseljük területünkön, így szinte semmilyen bevezetett alapanyag azonnali szállítása nem okoz fennakadást. Elmondhatjuk, hogy raktárainkban a legalapvetőbb tömegcikkektől a legkurrensebb apróságokig szinte minden megtalálható. Ezért is kérjük meg minden vásárlónkat, hogy néha keressen fel bennünket, tájékozódjon választékunkról, mert egy prospektusból vagy árlistából nem derül ki egy-egy anyag minden tulajdonsága.

Üzletkötéseink során mindig a kölcsönösen előnyös megoldásokra, a pontos elszámolásra, egymás megbecsülésére törekszünk ami a hosszú távú együttműködés biztos pillére.

Cégünk ma 21. éve van piacon, számos olyan vevőnk van aki fél évtizede partnerünk. E vásárlókör naponta teszteli képességeinket, tisztességünket és bátran kijelenhetjük, hogy e folyamatos vizsgáztatás soha nem hozott negatív eredményt semmilyen szempontból. Erre büszkék vagyunk és leszünk, mert ez a mi erkölcsi tőkénk, a jövőbeni üzleteink záloga.

Megköszönjük, ha alapanyagai beszerzésével Cégünket bízza meg.
További munkájához sok sikert és kitartást kívánunk.

Főoldal | Rólunk | Letöltések | Termékeink | Partnerbelépés | Aktuális ajánlatok | Pályázatok | Kapcsolat
Rizs "B" 1 kg "SZD"
Rizs "B" 1 kg "SZD"
Ár: 375,-Ft + Áfa
kg
Édesítőszer Canderel 100db/doboz "R"
Édesítőszer Canderel 100db/doboz "R"
Ár: 570,-Ft + Áfa
doboz
Tészta Tarhonya Vita Pasta GYERMELY 7 kg
Tészta Tarhonya Vita Pasta GYERMELY 7 kg
Ár: 2.485,-Ft + Áfa
db
Konzerv Őszibarack felezett 850gr "BC"
Konzerv Őszibarack felezett 850gr "BC"
Ár: 600,-Ft + Áfa
db
Tészta Szarvacska Civita 450 gr
Tészta Szarvacska Civita 450 gr
Ár: 325,-Ft + Áfa
csom